И аз смених термостата днес и ще видя как е. Но го смених за около час-час и нещо, а не както казва колегата Миро за 20 минути.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем със загряването на 155
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gaiskaНо го смених за около час-час и нещо, а не както казва колегата Миро за 20 минути.Lancia Dedra 1.6 i.e.
Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrПървоначално публикувано от The_GameДнес сутринта следих внимателно датчика за температурата.
Та той беше постоянно с малко над чертата между 50 и 90.
Още от града умря там по магистралата не качи повече после към 5 като се прибирах пак показваше толкова.
Има си парно и това за мен е нормалната температура. Карах със 100-110.
Аз преди 3 дни смених моя и разликата е ОГРОМНА.
Пяля колата и тръгвам без да чакам да позагрее на място и след околу 5-6 км. каране с не повече от 1800-2000 об. колата вече е направила около 87-88 гр.( милиметър-два преди 90 гр.).Чак взех да се плаша като видях колко бързо загрява и се зачудих да не би да съм забравил да налея антифризИзминах околу 50 км.(малко градско и повече извингр.) и стрелката нито веднъж не мръдна оттам-без значение с каква скорост карах тя си стоеше като залепена :P
От парното и преди бях доволен,но сега... на 1-2 след няколко минути в колата не може да се стои и се налага да отварям прозореца,а температурата навън е под 0-та
Абе с 2 думи струва си 60-те лева и нервите покрай смяната :P
Прав си. Ама и при мен преди със наполовина отворения термостат от към парно я нямаше, Сега с този е както казваш ти след 1-2 минути вече си духаше топло.
Може самия датчик в таблото да не ми показва правилно.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от ivansirakoffна мен ми смениха моя снощи и сякаш малко по-бързо започна да вдига температурата.... за следващи впечатления ще пиша пак, но и на мен ми беше леко хладно надълго и реших да го сменя.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
didofurnira
и при мене са върна срещу 72 лв термостат BEHR
сам си го смених нищо работа за около 40мин.не е толкова страшно
при +5 градуса колата загря за 3мин. до 70 градуса
туй не съм го виждал никога
след като влезе в режим като застана ми ти тя стрелка на около 87 градуса та не мръдна бе
и това благодарение на форума че го имаalfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП
Comment
-
@Kostadin
Колега недей прави сравнение с миналата година - беше мека зима. 2 ро сменил си водна помпа .Перката беше ли напукана в участъка , който се набива на остта ?? Ако да е превъртала .
Внимавай с датчика за включване на радиатора . Има невероятни боклуци , които изкарват цял половин ден - имам горчивия опит от август месец.
Ако имаш климатроник вентилатора се включва на бавни обороти след около 5 сек.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Прав си за трите болта и четирите скоби , но явно опита ми е малък с махането на такъв тип скоби , та направо се измъчих.
Незнам за колегите , но аз и преди си имах парно. Сега обаче на дълго температурата не пада под 80-90 градуса. Супер!Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994
Comment
Comment